top of page

LES BIANCHIS

Imatge companyia.jpg

Les Bianchis està formada per la Magda, la Queralt i la Bàrbara. Es forma a finals del 2012, amb l’objectiu d’apropar el teatre a un públic familiar, fer un teatre per a tota la família on els pares no acompanyin els nens al teatre, sinó que ells també hi vagin a gaudir.

El seu primer espectacle és La filla del senyor Bianchi, a partir de Contes per telèfon de Gianni Rodari, ha estat representat arreu de Catalunya tant a teatres, escoles, biblioteques, festivals, etc.

El seu segon espectacle Les Supertietes, basat en Contes infantils contra tot pronòstic, d’Empar Moliner, estrenat el 2015, porta tres anys de gira i va guanyar el PREMI DEL PÚBLIC de la Mostra d’Igualada del 2016 i porta més de 200 funcions.

A febrer del 2018 estrenen el seu tercer espectacle Les Clinck, que fa temporada a la Sala Beckett i gira per Catalunya. Un espectacle sobre les preguntes que ens fem els adults i els nens i com a vegades no és tan fàcil respondre-les. Aquest espectacle està actualment en Vgira.

El març de 2020 Les Bianchis estrena el seu quart espectacle Les croquetes oblidades, un espectacle per poder parlar sobre la mort i el dol. Amb aquest espectacle Les Bianchis es converteixen en la primera companyia de teatre familiar resident a la Sala Beckett de Barcelona.

 

TEMPORADA:

Gira 2018 (Les Supertietes) Gira 2016-2017 Anem al Teatre. Diputació de Barcelona. (Les

Supertietes) Círcol Maldà de Barcelona, Maig 2015. (Les Supertietes) Círcol Maldà de

Barcelona, Febrer 2015. (Les Supertietes) Teatre Akadèmia de Barcelona, Nadal 2013. (La

filla del senyor Bianchi) Gira amb Xarxa i ajuntaments (Programa.cat) (Les Supertietes)

FESTIVALS:

Mostra d’Igualada 2018. Estrena Les Clinck Mostra d’Igualada 2016. - PREMI DEL PÚBLIC

MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR. Fitkam 2015 Montmeló. Fira del conte de Medinyà.

2014. Festival NunOff – Estiu 2013 Festes de Gràcia (programació infantil) – Estiu 2013 Festival

“Petits!Grans!Llibres” a Sant Cugat. Insitut de la infància. 2013. Festival Internacional de

Titelles de Gavà. 2013.

bottom of page